LCHF Morotskake-muffins


12-18 stycken (beroende på vad man använder för muffinsformar.)

Ingridienser
2 ägg
1,5 dl sukrin
0,5 dl vatten
3-4 Morötter
Massor med Kanel
Kardemumma
150 g smör
0,5 tsk vanilj
1,5 dl mandelmjöl
1,5 dl bake pro
1 tsk bakpulver

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Bröa en form eller använd silikon formar.
Rör ihop sukrin och äggen. Vispa det poröst med en elvisp.
Tillsätt det smälta smöret samt vattnet och rör ihop.
Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke och rör ner.
Skala morötterna och riv på ett rivgärn. (Riv på den mellersta sidan)
Rör ihop, tillsätt kanel och kardemumma efter smak. Gärna jättemycket kanel.
Grädda muffinsen 175 grader, 10-15 minuter, beroende på storlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0