Sensommarfest 2010


På menyn,
Förrätt:
Filodegsrullar med tapenad, Vargtass att dricka, Gubbaröra med tunnbröd.
Varmrätt:
Hjortfärsbiffar med rostade rotsaker, två olika såser, messmörssås och barbq-sås toppat med ett västerbotten flarn och färsk timjan.
Efterrätt:
Hemmagjord vit choklasglass med rostade nötter och kokos. Serveras med hallon sås och färska jordgubbar och blåbär.

Kommentarer
Postat av: Mia

Så fantastiskt vackert och gott det ser ut!

2011-02-23 @ 21:34:00
Postat av: Eva

Det var verkligen gott OCH vackert!

2011-02-23 @ 22:22:37
URL: http://andmamman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0